Eredienst Zondag 11 april 2021 aanvang 10.30 uur
Spreker: Dorina Nauta
Bijbeltekst: Jona 3 en 4
Aanbiddingsleider: Johan
Zondagcoordinator: Vincent
Na de dienst: Gesprekswandelingen, zie mededeling.
Online dienst
Eredienst zondag 18 april 2021 aanvang 10.30 uur
Spreker: Joop Strietman
Aanbiddingsleider: Stefanie
Zondagcoordinator: Johannes

Online dienst
Agenda
De diensten zullen via de stream te volgen zijn op www.kvdn-nijmegen.nl
12-4 20:00 Onderwijs Avond: denkbeelden over God
13-4 10.00 uur Koffiepraat in Lindenholt
14-4 kerkenraad
28-4 vergadering visiecommissie
Koffiepraat: iedere 2e en 4e dinsdag van de maand (eerstvolgende keer 13/4)
Op iedere 2e en 4e dinsdag kunt u bij ons aanschuiven voor Koffiepraat! Om 10 uur openen we het terras voor het kerkgebouw. Daar kunt u genieten van een kopje koffie of thee, wat lekkers én een gesprek. Om 13 uur sluiten we de gezelligheid af met een kopje soep. Maar niet getreurd, want het terras is voortaan iedere 2e en 4e dinsdag van de maand geopend. Iedereen is welkom! We zien uit naar uw komst én uw verhalen.
Hierbij een uitnodiging die makkelijk te sturen is naar iemand in uw omgeving. Wie nodigt u uit?
https://www.dropbox.com/s/27c9crbuspu8ccm/UitnodigingKoffiepraat.jpg?dl=0
Gesprekswandeling na de dienst (of later) meldt je aan bij Jaap
We kunnen helaas in deze tijd niet samenkomen om elkaar live te ontmoeten. Dat is een gemis. Komende zondag heb je de gelegenheid om een ander gemeentelid te ontmoeten en samen te wandelen. Dorina Nauta zal spreken over het verhaal van Jona en de rol van de schepping, bijvoorbeeld in het allerlaatste vers van dit Bijbelboek. Een mooie gelegenheid om van de natuur en een goed gesprek te genieten. De liefhebber neemt een thermoskannetje koffie en wat lekkers mee. Meld je uiterlijk aan het einde van de dienst aan via jaapmaris@gmail.com of via whatsapp of sms of telefoon naar 06-33887066. Je wordt dan gekoppeld aan iemand die zo mogelijk bij jou in de buurt woont om samen een uurtje te wandelen. Aan het eind van de preek krijg je gespreksvragen mee voor tijdens de wandeling. Als je de wandeling op een later moment wilt doen, kan je dat bij het opgeven noemen.
Uitnodiging onderwijsavond 12 april
Maandag 12 april van 20.00 - 21.15 uur, is er een onderwijsavond rond het boek 'God is Go(e)d en ik niet' van de schrijver W. Paul Young, schrijver van 'de Uitnodiging'.
Het boek gaat over ingesleten denkbeelden over God, waar Paul Young nieuw licht op schijnt. Over Gods verlangen naar ons...
De avond wordt verzorgd door Meta en Johan de Visser.
.
Graag opgeven uiterlijk zaterdag 10 april op 0653742150 of johanjdevisser@gmail.com
Het is online, in de Ontmoetingsruimte van onze kerk. Ga naar https://kvdn-nijmegen.nl/ en dan naar beneden scrollen naar 'Ontmoetingsruimte'
Nieuws van de voedselbank
Er komt weer een inzamelingsactie voor de voedselbank. De planning is dat er eind mei en begin juni op 3 zondagen weer houdbaar voedsel wordt ingezameld. Verdere mededelingen en planning volgen binnenkort.
Koffiepraat in Lindenholt (i.p.v. Open Kerk): eerstvolgende keer 13 april
Nadat we de afgelopen weken op dinsdagen Open Kerk hebben georganiseerd, verandert de Open Kerk terug in Koffiepraat. Iedere 2e en 4e dinsdag bent u opnieuw welkom om bij ons aan te schuiven voor Koffiepraat! Tussen 10.00 en 13.00 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee, wat lekkers én een gesprek. Je bent welkom! We zien uit naar je komst én je verhalen.
Hierbij de uitnodiging:
https://www.dropbox.com/s/27c9crbuspu8ccm/UitnodigingKoffiepraat.jpg?dl=0
TV-cursus
Tip van de RCL: in de 13-delige serie Verantwoord Bijbelgebruik gaat presentator Berry Janssen in gesprek met John Boekhout over de contextuele benadering van de Bijbel. John helpt ons op een frisse manier hoe we vandaag de Bijbel kunnen toepassen in ons leven én daarbij recht doen aan wat er in de Bijbel staat vanuit de toenmalige tijd en cultuur. De 1e aflevering is op zondag 4 april op TV-zender Family 7. Meer info: family7.nl/programmas/verantwoord-bijbelgebruik